Sportiviteit, Veiligheid en Vitaliteit

Meer zelfvertrouwen, werkplezier, teamkracht en gezondheid? Wij geven trainingen op het gebied van zelfverdediging, weerbaarheid, agressiepreventie, veiligheid en sportief samenwerken. Op maat, themagericht en disciplineoverstijgend.  Voor alle doelgroepen en leeftijden.

 

Samen bepalen we het best passende thema voor uw bedrijf, afdeling, team of organisatie. Kies voor effectieve, leerzame en leuke trainingen. Wij werken particulier, voor het bedrijfsleven en voor overheid-, onderwijs-, zorg- en hulpverleningsorganisaties. 

 

Kracht en pracht van Pencak Silat

Ben je specifiek op zoek naar een spraakmakende sportieve training met een culturele insteek? Het Pencak Silat is Unesco Werelderfgoed. Maak kennis met deze fascinerende oude krijgskunst en leer de basis van effectieve zelfverdediging.

 

Mail of bel ons voor meer informatie:#weerbaarheid  #veiligheid #scholing #training #cultuurworkshop #zelfverdediging #sportdag #vitaliteit #bedrijfstraining #pencaksilat #veiligwerken

bongkot1@gmail.com | commndo.com


 

Portefeuille. o.a.

UWV

Politie

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Inlia vluchtelingenzorg

Primair en Voortgezet Onderwijs o2g2

                                                     Universitair Medisch Centrum Groningen

                                                     Dansacademie Amsterdam

#ikzoekbedrijfstraining #leukuitjebedrijf #workshopsonderwijs #workshopsbedrijf #trainingenbedrijfsleven #sportdagen #Weerbaarheid #Veiliger #leukeworkshops #uitdaging